subota, 2. kolovoza 2008.

Evo ga.. kolovoz. Moj mjesec.
Uskoro mi je rođendan. Uskoro je i rođendan i mom nećaku Matku. Pa je uskoro i prvi rođendan sinčiću jedne moje prijateljice sa iskrice. Nekidan je bio i rođendan sina jednog mog prijatelja iz Medulina...
Ma lavova ko u priči. Zato, svim lavovima želim: Sretan vam kolovoz :-)

2 komentara:

Anonimno kaže...

Hvala

Anonimno kaže...

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)