utorak, 10. lipnja 2008.

Mladenov razgovor na mobitelu

Kad sam več spomenuo Mladena, ja bih ipak najradije počeo pisati o dogodovštinama sa njim. Uvijek mi je zanimljivo pisati o njemu nakon što budem s njim cijelu večer vani.

Izašli smo iz auta i izvukli pizze koje smo uzeli u pizzeriji u gradu. Svako je imao svoju pizzu- dvije Mexicane, a moja je bila Rustika. Mladen je odmah pitao da li ćemo se svi skupa podjeliti. On je htio trećinu Borjanove iste pizze i trećinu moje. Ali, moja je imala jaje, pa je ipak i on odustao od te ideje.

Nakon što smo pojeli pizze, Mladen se sjetio da nazove svog poslodavca Elia. Pozvao ga je na mobitel i to je izgledalo upravo ovako: Mobitel na rasklapanje je rasklopio i istipkao broj. Kad je istipkao, čekajućei da se ovaj javi, okrenuo je mobitel naopako, dok je zglob bio sada cijelo vrijeme u neprirodnom položaju. Kad se ovaj javio, Mladen je sklopio mobitel i opet ga okrenuo naopačke sa isto onakvim položajem zgloba. I počeli pričati:

Elio -"Da, halo.."
Mladen -"Halo kompa, di si kompa
E -"Evo tu sam kompa, šta se radi?
M -"Tu sam vani sa prijateljima, kompa. Kad ćemo srediti onu trstiku?"
E -"Kad hočeš kompa.."
M -"Može sutra , kompa?"
E -"Može kompa, kako ne bi moglo..."
M -"Nema problema kompa. Znači, sutra u dva dolazim kod tebe?"
E -"Može kompa, kad ti hočeš , kompa..."
M -"Reci mi kompa, kad ćeš platiti, kompa?"
E -"..."
M -"Halo. Pitam te kad ćeš platiti, kompa?"
E -"Hej kompa ja te ne čujem dobro..."
M -"Halo, kompa, halo. Pitao sam te kada će moi doći novac?"
E -"Hej kompa, oprosti. Gubi mi se signal. Ajd' bok!"

1 komentar:

Marie Mikus kaže...

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.

Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)