srijeda, 11. lipnja 2008.

Borac za prava na Medulinskim cestama

Ovih dana, na ulici gdje ja živim radnici kopaju nekakav kanal. Pošto je pola širine ceste u kanalu, postavljeni su semafori za propuštanje prometa u jednom pravcu. Iako, meni osobno ovi radovi ne smetaju, mogu razumijeti ovdašnje ljude koji negoduju, jer se radovi odvijaju početkom ljetne sezone. Ipak, večina vozača je pristojnih, koji čekaju da se upali zeleno svjetlo na semaforu.

Ali se svako toliko desi da se jedan među kolonom sjeti da bi trebalo svih obići i proći crveni semafor. Trubljenja su, dakako česta pojava. Međutim, samo jedan od vozača se sjetio da bi se trebalo derati na te proklete radnike. Derao se naš legendarni majstor od vode, brko nervozni. Ovaj put se ufurao u ulogu "Borca za prava na Medulinskim cestama".

Brkonja je stao u koloni od desetak auta i kao i ostali čekao da se dozvoli prolaz. Međutim, on je odlučio izići iz auta i pokazati svoj autoritet i prema radnicima i prema nama Medulincima. Ljutito je gledao i, valjda nije nikako mogao prihvatiti da se sve ovo zbiva pred njegovim očima. Poćeo se derati:
- "Halo! Haaalo! Hej, saaamo jedna ulica je otvorena u cijelom Medulinu, samo jedna... Saaamo jedna! I ta je raskopana. Ma vi ste ljudi divljaci, hej! Ma, vi niste normalni..."

Upalilo se zeleno i nekoliko vozača je počelo trubiti. Ušao je u auto i krenuo. Ali se zaustavio pred jednim radnikom na cesti. Radnik je stajao ukočen. Do njega su dolazila još dva radnika. I oni su stajali ukočeno do prvoga. Svi su bili ukočeni, osim brka.
- "Znate šta, ovo nije normalno. Ništa ovo ne valja, niiišta..."
- "Tuu- tu tu, tu tu..." svi odreda trubili.

Brko ih je sve ljuto pogledao i radnike i vozače... i, ipak je odustao, vozio je dalje. Radnici su krenuli da dalje obavljaju svoj posao.

1 komentar:

Anonimno kaže...

Srdačan pozdrav svima koji čitaju ovu poruku. Ovdje sam da olakšam stvari žrtvama prevare sa zajmom. Bio sam zatečen nakon što sam pročitao oglas za zajam, otišao sam naprijed da kontaktiram takozvanog zajmodavca i bio sam prevaren. Jako sam sretan što sam upoznao svog kolegu koji mi je pokazao brz i jednostavan način za korištenje zajma od pouzdanog muškarca koji ima kreditnu tvrtku u Sjedinjenim Državama, Sjevernoj Americi. A ime gore spomenute tvrtke je (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE DOM) Dajem opipljivo svjedočanstvo na svim društvenim medijima, jer sam joj obećao da ću reći cijelom svijetu da postoji iskrena i povjerljiva dostojna žena. Imajte na umu da daje zajam po 2% kamati i znam da će svaki razuman čovjek biti zainteresiran.
Ako želite da joj se obratite za kredit, možete bez straha ići naprijed, jer ja sam živi svjedok. Bočica s podacima za kontakt E-adresa: westlakefinancehome@gmail.com WhatsApp: +16014560144